Έληξε η συνεδρίαση του ΔΝΤ - Ο Τόμσεν έμεινε όμως πίσω...


Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
για τον Πολεμικό Ανταποκριτή


Η συνεδρίαση του ΔΝΤ πλέον είναι παρελθόν. Όπως αναμενόταν μετά τη λήξη της δεν έγινε καμία δήλωση από κανέναν και φυσικά δεν υπάρχει ανακοινώσιμο αποτέλεσμα.

Δεν έγιναν καν γνωστές οι θέσεις του νέου εκπροσώπου του Τραμπ στο ΔΝΤ, πράγμα κακό μιας και θα αντιλαμβανόμασταν  έστω και λίγο κάποιες από τις προθέσεις του.

Για την ιστορία η συνεδρίαση ξεκίνησε με δύο ώρες καθυστέρηση (στις 23.30 ώρα Ελλάδος αντί για 21.30 που είχε προγραμματισθεί) και διήρκησε όλες και όλες 2 ώρες.




Εντύπωση έκανε ότι οι υπεύθυνοι του Ελληνικού προγράμματος (Πολ Τόμσεν και η κουστωδία του) αποχώρησαν αρκετές ώρες αργότερα (περί την  04.00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας), που σημαίνει ότι αυτές τις 2.30 ώρες πρέπει να έγιναν πολλά, που όπως πάντα δεν θα τα μάθουμε...

Μένει να δούμε αν τελικά έχει όντως αποφασισθεί τριμερής συνάντηση (ΔΝΤ, Ε.Ε., ΕΛΛΑΔΑ) για την Πέμπτη ή την Παρασκευή, όπου θα μάθουμε και το τελικό κόστος των μέτρων που θα πρέπει να ληφθούν άμεσα και να αφορούν τόσο την τρέχουσα χρονιά, όσο και τις επόμενες τρεις. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Ουκρανικός στρατός αντιμετωπίζει μεγάλες απώλειες λόγω διακοπής λειτουργίας του Starlink

Απ΄ότι πήρε το αυτί μου, πολύ σύντομα θα τεθεί το θέμα της μαντήλας στην Ελλάδα!

Οι 8 Τούρκοι που ζητά ο Ερντογάν και τα δύο μέτρα και σταθμά της Τουρκίας!

Διανομή φυλλαδίων στα Ελληνικά για την "αγάπη" μεταξύ αλλόθρησκων και μουσουλμάνων στην Αττική