Οι Γερμανοί στρατιωτικοί για πρώτη φορά θα έχουν πρόσβαση σε πυρηνικά όπλα!

Καλό είναι να βλέπει κανείς τα σημάδια..
.
Ένα από αυτά είναι η συμμετοχή Γερμανών στρατιωτών σε άσκηση για πυρηνικά του ΝΑΤΟ στις πόλεις Büchel της Γερμανίας και Kleine-Brogel του Βελγίου.

Σύμφωνα με τη συνθήκη παράδοσης της Γερμανίας, το πρωτόκολλο του 1960 (ουσιαστικά σήμανε την απελευθέρωση της Δυτικής Γερμανίας από την επιτροπεία) και τον ιδρυτικό νόμο του ΝΑΤΟ η Γερμανία απαγορεύεται να έχει πρόσβαση σε πυρηνικά όπλα.

Με αφορμή την άσκηση Steadfast Noon για πρώτη φορά Γερμανοί στρατιωτικοί θα έχουν πρόσβαση στα σενάρια φόρτωσης, ενεργοποίησης, οπλισμού 20 πυρηνικών ιδιοκτησίας των Αμερικανών που βρίσκονται στη βάση Büchel, όχι σας Γερμανοί, αλλά σας προσωπικό του ΝΑΤΟ...

Φυσικά όλο αυτό γίνεται στα πλαίσια άσκησης πίεσης του ΝΑΤΟ προς τη Ρωσία, αλλά εγείρει σημαντικά ερωτηματικά για τους πραγματικούς σκοπούς του Τραμπάλα, πόσο μάλλον τώρα που ο Α/ΓΕΕΘΑ των ΗΠΑ έχει δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσει χιλιάδες εφέδρους πιλότους στην ενεργό δράση...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περί των 567 δις που είναι εγγεγραμμένα στον προϋπολογισμό και έχουν τρελαθεί οι οπαδοί του Σώρρα (παράκληση να ανοίξουν τα μάτια τους)

Η σφαγή των αμνών... Μερος τρίτο από το παζλ

Το νομικό καθεστώς των Ιμίων - Ο επίσημος χάρτης της Τουρκίας

Σημασία ελάχιστη έχει τι πραγματικά γίνεται. Σημασία έχει τι γράφεται στη συνείδηση των πολλών

Βόμβα από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο: Ενσωμάτωση των εμβολίων κατά του covid19 στα παιδικά εμβόλια